Program Affiliate Beranikripto

Adakah anda ingin menjana pendapatan dengan Beranikripto? Sebagai Afiliasi Beranikripto, anda berpeluang memperoleh aliran pendapatan pasif yang berterusan dengan memperkenalkan program, seminar atau webinar Beranikripto kepada masyarakat diluar sana.

Program Affiliate ini membolehkan anda membuat pautan rujukan unik (referral links) bagi membolehkan anda mengundang prospek anda untuk mendaftar sebarang program, seminar atau webinar Beranikripto. Sekiranya ada yang mengklik pautan dan mendaftar, mereka secara automatik akan berada dibawah akaun anda. Anda akan menerima komisen anda setelah mereka membuat pembayaran.

 

Bagaimana Program Affiliate Beranikripto berfungsi?

Langkah 1: Menjadi Ahli Program Affiliate Beranikripto

Hantarkan permohonan anda dengan mengisi borang di bawah ini. Setelah pasukan kami menilai permohonan anda dan memastikan anda memenuhi kriteria di atas, anda akan menerima emel pengesahan dari kami.

Langkah 2: Cipta dan Kongsi Pautan Rujukan (referral links) Anda

Cipta dan uruskan pautan rujukan anda terus dari Akaun Beranikripto anda. Anda boleh mengesan prestasi (statistik) untuk setiap pautan rujukan yang anda kongsi.

Langkah 3: Rilek, Berehat dan Dapatkan Komisen Anda

Apabila seseorang mendaftar dan membuat pembayaran sebarang program, seminar atau webinar Beranikripto dengan pautan rujukan anda, anda boleh mendapat komisen anda yang akan dibayar setiap minggu.

Tunggu apa lagi? Sertailah program ini sekarang.

Register a new affiliate account

Log into your account

Lost your password?

Komisen Affiliate & Jadual Pembayaran Komisen
  • Komisen affiliate ialah 5%
  • Komisen anda akan dibayar pada minggu pertama setiap bulan
  • Anda akan terima komisen jika referral anda berjaya membuat bayaran
Akaun Bank untuk Pembayaran Komisen
error: Alert: Content selection is disabled!!
× Apa boleh saya bantu anda?